küszöB

Fészek Részek

A Fészek Részek alapítójával, Lackóval a Szigeten találkoztam, amikor a Florence + The Machine koncert után besétáltam a WAMP design utcájába. Lackó itt nem árult, csak vállalkozását népszerűsítette, ugyanis nehezen tudta elképzelni, hogy a fesztiválon valaki egy asztallal a hóna alatt bulizik. Saját bevallása szerint is tévedett, mert volt, aki már azon gondolkozott, hogy fogja a Krix asztalt a fesztivál végén a hátizsákjába behajtogatni. 

A Fészek Részek Környezettudatos Bútormanufaktúra Kft. egyedi igények alapján elkészített bútorokat és lakáskiegészítőket kínál. Kizárólag környezetbarát alapanyagokat használnak: a rétegelt nyírfaalap fenntartható erdőgazdálkodásból származik, festékeik mindenféle mérgektől mentesek. A termékek összeállításához nincs szükség csavarokra, ragasztóra, a fizika törvényei tartják össze őket. Tárgyaik elsődleges célja, hogy jobbá tegyék a környezetet, és mindezt elérhető áron. A bútorok variálhatóak – a Hashtag polcrendszert például többféleképpen össze is lehet állítani -, újabb elemek vásárlásával tovább bővíthető. További előny, hogy a bútorok sérülésmentesen szétszedhetők, majd újra összerakhatóak, rendkívül strapabíróak, a gyártó 30 év garanciát vállal. 

Nekem a Hashtag lámpa a választható színes textilkábellel szerelem első látásra, de a többi cuccot is szívesen látnám otthon!
Crix_asztal_webre2

gyemant_polc_targyakkal_webre-e1432808618504

lampa_webre

lampa_es_asztal_webre

 

 

Forrás: Fészek Részek

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!