küszöB

Erdő szélén, fák tövében – Homestaging Budajenőn

Szüleim  úgy döntöttek, hogy eladják a budapesti agglomerációban található családi házukat, és a jövőbeli gondtalan unokázás reményében visszaköltöznek a városba. 

Sohasem neveztem otthonomnak a házat, de ennek ellenére mindig is szerettem hangulatát: az utolsó utca a faluban, a kerítés végében az erdő, utána már csak a mezők, nem messze szőlőtőkék, domboldal. Kutyák, cicák és a kertbe néha betévedő éhes rókapár. Budapesttől félórányira, a város zaja után üditő ez a változatosság, ez a falusi idill. 

A ház maga inkább amerikai kertvárosi hangulatra, mint falusira emlékeztet. A 150 négyzetméteres, egyszintes otthon középpontját egy tágas konyhából, étkezőből és nappaliból, illetve ennek folytatásaként egy dolgozószobának használt télikertből álló nagyméretű közösségi tér alkotja.  A társasági élet helyszínétől némileg elszeparálva található a két hálószoba, valamint egy sarokkádas, illetve egy kisebb méretű zuhanyzós fürdőszoba.  A házat egy mosókonyha, hatalmas garázs és két terasz egészíti ki.

A szépen berendezett otthonról már készült jó pár kép, ahol igyekeztek a megfelelő beállításokat megtalálni, de ezen az összeállításon is jól látható, hogy némi bútortologatással, pár díszpárnával, egy-egy asztal lepakolásával, a lámpák felkapcsolásával vagy egy csokor virággal mennyire fel lehet dobni a képeket. 

A fahéjas süteményről pedig ne is beszéljünk. Tudtátok, hogy a lakásbemutatókon azzal érdemes várni a vevőket? Mert  a fahéj illata mindenkinek az otthont juttatja eszébe. 

A ház szeretettel várja új tulajdonosát, megosztani szabad!

Ilyen volt/ Ilyen lett

Ilyen volt/ Ilyen lett

Ilyen volt/ Ilyen lett

Ilyen volt/ Ilyen lettIlyen volt/ Ilyen lettbudajeno_ilyenvoltlett6Ilyen volt/ Ilyen lett

budajeno_ilyenvoltlett4

Ilyen volt/ Ilyen lett


Ilyen volt/ Ilyen lett

Ilyen volt/ Ilyen lett

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!