küszöB

Cucc, ha sok a cucc

A zseni átlátja a káoszt – védekeznek  a rendetlenek. Nos, én nem vagyok zseni, ki nem állhatom a rendetlenséget, aminek szerintem az az alapja, hogy a dolgoknak nincs helye. Sok beépített szekrényünk van a tárolásra, de használunk dobozokat és kosarakat is.

A WAMP-on találkoztam Magony Ági papírzsákjaival. A Cucc fantázianévre keresztelt tárolókkal stílusosan teremthetünk rendet, legyen szó akár ruhákról, játékokról, újságokról vagy a szelektív hulladékról. Ági 2015 elején, hobbiból  kezdett a Cucc-cal foglalkozni, két kisgyereke mellett keresett valami kreatív elfoglaltságot. Őt is meglepte a márka gyors sikere. 

A Cucc kétrétegű papírból készül, nagyon strapabíró, 20 kilót is elbír, de a vizet nem szereti. A papírra kézzel kerülnek fel a minták, feliratok. Letisztult, egyszerű dizájn, fekete-fehér és pasztellszínek jellemzik a Cucc stílusát. Ráadásul egyedi feliratok készítését is vállalja Ági. A karácsonyi kollekció darabjainak pedig még egy előnye van: be sem kell őket csomagolni. Cuccra fel!

cucc_kuszob1

cucc_kuszob2

cucc_kuszob3

 

Forrás: Cucc Papírzsákok

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!