küszöB

Dizájnfogas kötélből és faágból – avagy mire is jó egy faág: befejezés

Nászajándékba kaptunk Tündétől egy csodaszép faágat, melynek történetéről itt már olvashattatok. Jó ideje tartozom a befejezéssel, azonban pár hete került csak fel a pont az i-re. De kezdem az elején. 

Amikor végigböngésztem a fához “mellékelt” Pinterest galériát, mely inspirációul volt hívatott szolgálni a fadarab felhasználására, azonnal beleszerettem a lent látható fogasba. Mindig gondot okozott a vendégek érkezésekor, hogy az ő kabátjaiknak valahogy nem nagyon jutott hely az amúgy tágas szekrényben, és a sál gyűjteményem is nehezen fért már el a szekrény oldalára szerelt törölközőtartón. Ráadásul a gardróbszekrény és a fal között pontosan egy ágnyi helyünk volt, az ég is oda teremtette!

a2a23aa38577804d3d17b668399e8d90

Kötelet és kampót vásároltunk, méricskéltünk, fúrtunk és akasztófát hurkoltunk, és már ott himbálódzott a dizájnos fogas. Az egyik végébe kerültek a kedves kis levendulás zsákocskák, amelyek LOVE feliratot formáznak. Ez is az ajándék része volt. A fenti kép mintájára ruhatisztítós fém fogasokat akasztottam az ágra, amik akkor is nagyon jól mutatnak, ha éppen üresek. Ami pedig még tökéletesebbé teszi a látványt, az három darab mintás szaténnel burkolt vállfa, melyeket a Zara Home-ban találtam. Buja színeivel és liliomos, pillangós mintájával igazi luxus hangulatot áraszt. Eddig is szerettem a gardróbunkat, de most már tökéletes. Köszi Tünde! 

faag_4

faag_1

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!