küszöB

Az izgalmas beton

A beton nem egyszínű, nem szürke és nem unalmas. A beton egy izgalmas, lélegző anyag, amely környezete páratartalmától függően elnyeli vagy kibocsátja a nedvességet, ennek köszönhetőn színe nem homogén, a szürke sok-sok árnyalata egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Környezetünk szerves részévé válik, velünk együtt él és lélegzik, öregedése természetes folyamat, amely elegánsabbá, érettebbé teszi.

Ebbe a tulajdonságba szeretett bele az Ivanka alapító házaspárja, akik 2002-ben azzal a céllal indították el vállalkozásukat , hogy a zömében ipari alapanyagként ismert beton felhasználási körét szélesítsék és beemeljék a mindennapokba. Egy kis garázsból indultak, és azóta számos nemzetközi díjat és elismerést gyűjtöttek be. Jelenleg 21 országban képviseltetik magukat disztribútori hálózatukon keresztül, de a külföldi terjeszkedésen kívül nagy hangsúlyt fektetnek a hazai projektekre is. Részt vesznek az ópusztaszeri látogatóközpont és a Rudas fürdő homlokzatának megújításában is.

A csapat folyamatosan keresi a betonban rejlő új lehetőségeket, ezért termékeik spektruma igen széles: nagy kedvencem a magyaros motívummal díszített falburkolat és a színes, Flaster névre hallgató mintás  fal- és padlóburkolat. A modern vonalvezetésű mosdókagyló meghatározó design eleme lehet bármely fürdőszobának, akár otthonunkban, akár középületekben. A hordható beton elnevezés is telitalálat, a betonbetéttel díszített táskával már a divatvilágban is megvetik a lábukat. Honlapukon sok izgalmas fotót találhatunk enteriőrbe helyezve az általuk tervezett és gyártott tárgyakról. Nézzétek meg Ti is!

6731_l

6734_l

concrete-paprika-gourmet-wallP108602

881_l

1311267062

668_l

to.grey.2.2.inbox1200x630

 

Forrás: Ivanka

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!