küszöB

Varázslatos gyümölcsösládák

Csak egy egyszerű, régi fa láda, pár girbe-gurba léc és némi merevítés. Igazából nem tudom megmondani miért látom gyönyörűnek. Mégis minden alkalommal, amikor ránézek, valami nosztalgikus érzés tölt el. Biztosan nem én vagyok ezzel egyedül, mert a régi gyülmölcsösládák újrahasznosításának óriási divatja van. Nem véletlenül. Használhatjuk őket növények, vagy virágok tárolására a teraszon, a falra szerelve polcként, egymás mellé sorolva szekrényként, kisasztalként, vagy az ágy mellé állítva éjjeliszekrényként is. Ideális könyvek, újságok és játékok tárolására, de frappáns térelválasztó is lehet belőle. 

Aki szereti néha átrendezni az otthonát, szerezzen be belőlük párat, mert minden évszakban és alkalommal új és új funkciót adhat nekik. Mi egy régi holland darabban télen tüzifát tartunk, nyáron kisasztalként működik ugyanez a teraszon. Egy saját készítésű ládában a magazinokat tartjuk, de egy párnával a tetején volt már ülőke is, amikor sok volt a vendég.

A külföldi autós nyaralásokon vadásztam rájuk, de mostanában  sok helyen lehet velük találkozni itthoni bolhapiacokon is. Ha pedig valakit nem vonz a régi fa, új verzióban is beszerezhet hasonló ládát (Knagglig néven megtalálható az Ikea kínálatában), de akár házilag is könnyedén elkészíthető pár léc felhasználásával.  

kuszob_gyumolcsos

kuszob_gyumolcsos2

kuszob_gyumolcsos3

kuszob_gyumolcsos4

 

Forrás: Pinterest

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!