küszöB

Éljenek a biciklisek: PaperSpokes, a praktikus bicikliláda

Rugaszkodjunk el egy kicsit a hagyományos értelemben vett lakberendezési tárgyaktól, és mozduljunk ki a négy fal közül! A mai hazai termés rovatunk ugyanis rendhagyó módon nem egy lakberendezési tárgyat mutat be, hanem egy praktikus, ötletes biciklis kiegészítőt, a PaperSpokes névre keresztelt biciklikosarat, ami gyakorlatilag egy újragondolt, trendi faláda.

A PaperSpokes ötlete három fiatal magyar tervező fejéből pattant ki, akik a mindennapi biciklis rutinjukat szerették volna egyszerűsíteni. Feltették maguknak a kérdést: ha már designerek vagyunk, miért nem tervezünk magunknak valami hasznosat? Vig Viri designer, Bubla Ági és Bakó Zsófi építészek hosszas kísérletezés és tesztelés után húsz projekt tervükből kettőt tartottak a legalkalmasabbnak, így született meg a Zigzag és a Spotty láda.

A környezetbarát, vízálló, a bicikli elejére és hátuljára is könnyen rögzíthető PaperSpokes ládákban még akár tabletet és laptopot is biztonságosan szállíthatunk egyéb holmijaink mellett. A stabil rögzítésről a praktikus, fényvisszaverő gumipókok gondoskodnak. Ha megérkeztünk a célállomásra, egyszerűen levehetjük és magunkkal vihetjük a trendi faládát, hiszen a tervezők a könnyű használatot és a praktikumot is szem előtt tartották a design mellett.

Ha a biciklit és a ládát épp nem használjuk, beltéri lakáskiegészítőként, ízléses design elemként és tárolóként is megállja a helyét otthonunkban.

lada1

lada2

lada3

lada5

lada4

 

Forrás: Indiegogo, Paperspokes

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!