küszöB

Melegedő

Az időjárásjelentésekből már megszokhattuk a hőérzet kifejezést. A hőmérséklet és a hőérzet két külön dolog. A meteorológiában a hőérzetet  a szél erőssége és a levegő páratartalma befolyásolja. A lakberendezésben színekkel és anyagokkal tudunk hatással lenni a hőérzetre. Egy fémesen hideg, csillogó teret sokkal hidegebbnek fogunk érzékelni, mint egy sok textillel, szőnyegekkel, barátságos színekkel vagy puha anyagokkal dekorált szobát.

A hideg beálltával egy-két kiegészítővel melegebbé, hangulatosabbá varázsolhatjuk otthonunkat. Ilyenek a kötött vagy horgolt takarók és párnahuzatok, szőnyegek, műszőrmék. És minden, ami a tűzre emlékeztet: natúr fából készült bútorok, fahasábok, faágak, gyertyák, mécsesek, izzók. Színekben választhatjuk a meleg, narancsos, tüzes árnyalatokat, de pihe-puha fehér, bézs vagy púder színű textilekkel is melegedhetünk. Tálcára helyezett mécsestartókkal, tálba tett, faágakra tett fényfüzérrel is melegséget csempészhetünk a szobába.

kuszob_melegedo1

kuszob_melegedo2

kuszob_melegedo3

kuszob_melegedo4

kuszob_melegedo5

kuszob_melegedo6

kuszob_melegedo7

 

Képek: Pinterest

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Natália Balogh says:

    Nagyon hungalotosak! Én is szeretek kényelmesen elnyújtózni! Találtam egy jó oldalt ahol pihe-puha kanapék vannak! Én biztos, hogy benézek az üzletükbe is! 🙂 http://www.riodesign.hu/ada-tom-tailor-ulogarnitura-kanape/ada-6867-kanape


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!