küszöB

Kültéri dekor karácsonyi hangulatban

Amerikában már-már versenyeznek a szomszédok egymással, hogy kinek látványosabb, extrább, trendibb a kültéri karácsonyi dekorációja. Sokszor az ízléses dekor ellenpéldájaként észvesztően túlzsúfolt megoldásokat is látni a kertekben, amelyek oltári nagy villanyszámlát is eredményezhetnek a villogó fénypompának köszönhetően.

Ha már kültéri dekor, én az ízléses és kreatív, akár újrahasznosított megoldások híve vagyok. Nem feltétlenül kell kertes ház ahhoz, hogy hívogató karácsonyi dekorációnk legyen: az ajtónál, a teraszon, a gangon, vagy a folyosón is bátran elhelyezhetünk pár ünnepre hangoló kelléket. A természet aranybánya: fenyőágak, tobozok, apró termések állnak a rendelkezésünkre otthonunk díszítéséhez. Őszi és téli séták alkalmával szívesen gyűjtöm be ezeket.

Nagy kedvencem a raklapból kivágott karácsonyfa, amit egyszerűen lefesthetünk, de ha van esetleg bádog locsolókannánk, a téli szezonban azt is használhatjuk fenyőággal vagy bogyós ágakkal megspékelve. Ha azon szerencsések körébe tartozunk, akiknek terasza vagy verandája van, akár egy kuckós téli sarkot is berendezhetünk. A szépen elrendezett, ünnepre hangoló kültéri dekor látványa örömet okoz a fárasztó nap után hazatérőknek.

 5
2

3
6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

 

Forrás: Pinterest

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!