küszöB

Karácsonyfa talp variációk

A karácsonyfa talp elsődleges szerepe a funkciója, azaz a talp szolgáljon szilárd, megbízható alapként, amely biztosítja, hogy karácsonyfánk stabilan álljon és díszelegjen az ünnepek alatt. Szerintem emellett legalább olyan fontos a karácsonyfa tartójának külleme is, apró részletnek tűnik, de valójában nagyon sokat dobhat, vagy rondíthat egy szépen feldíszített karácsonyfán. A mai kézzelfoghatóban összeszedtem pár példát olyan megoldásokra, amelyek az alapfunkciójuk mellett ízlésesek is.

Ha vágott fenyőnk esetén a klasszikus karácsonyfa talpnál maradunk, elrejthetjük annak kevésbé izgalmas külsejét egy-két apró trükkel. A talpat állíthatjuk kosárba, bádog edénybe, vagy a manapság trendi faládába. Mutatós lehet az is, ha a karácsonyfa talpat eltakarjuk valamilyen anyaggal, például a műszőrme, vagy az extra vastag fonalból készült takaró kiváló szolgálatot tesz, de egy egyszerűbb, szép anyag is ízléses lehet.

Ha kisebb fát választunk, érdemes azt asztalra állítani, sokkal szebben mutat. Akár kreatív megoldásokat is bevethetünk, mint például a lenti képen, ahol az egyik karácsonyfát szánkóra állították.

bottom7

bottom8

talp1

talp2

talp3

talp4

talp5

talp6

talp7

talp8

 

Forrás: Pinterest

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!