küszöB

Sárga ajtó és monokróm dizájn

Szeretem a skandináv lakberendezési blogokon megjelenő cikkeket, a rusztikus tömör hajópadlójú, a kazettás ablakokon beáradó fényárban úszó tereket minimalista dizájnbútorokkal berendezve, a sarokban egy tizenkilencedik századi hófehér cserépkályhával. Jó nézegetni, lehet álmodozni.

Ma azonban egy olyan lakást mutatok be nektek, amelyet itthon is el tudnék képzelni, akár egy csepeli lakótelep is otthont adhatna ennek az enteriőrnek. 

A Koppenhágától északra elhelyezkedő Køge-ban található lakást szigorúan monokróm hangulatban újították fel. A hófehér falak azonnal tágasabb tér érzetét keltik, a könnyed nyitott polcok pedig úgy biztosítanak megfelelő tárolást, hogy nem nehezítik el a teret. A konyha mérete nem a legideálisabb, de sikerült a szűk hely ellenére egy helytakarékos beépített paddal még egy étkezősarkot is kialakítani. A fehér keretet és nagyobb fehér bútorokat sötét tónusú tárgyak, szőnyegek és izgalmas feketére és szürkére pácolt bútorok egészítik ki, a fa bútorok ellensúlyozzák a fekete-fehér hidegségét. Az i-re a pontot a sárga bejárat ajtó teszi fel: 

Ilyen volt a konyha:

 

Forrás: fotók, eredeti cikk

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!