küszöB

Tavaszra várva: egy boldog otthon sok színnel

A mai külföldi kitekintőben egy kedves ausztrál otthonba kalauzollak titeket. Annyira megelégeltem már az idő szürkeségét, és annyira vágyom már a tavaszt, hogy mostanában vidám, színes lakásokat keresgélek a neten.

Ebben az otthonban az tetszik nagyon, hogy tisztasága, szellőssége mellett a sok szín és a lakók személyes tárgyai pont tökéletes harmóniában vannak elrendezgetve, egyáltalán nem nyomják össze a teret. Felfedezhetünk köztük saját alkotásokat is: a nappali dohányzóasztalát a tulajdonos készítette, vagy a falon található bekeretezett grafikák közül is akad egynéhány, amelyek a grafikusként dolgozó lakó munkái. Foglalkozásának és hozzáértő szemének köszönhetően a tulajdonos kiváló érzékkel rendezte be saját életterét, amelyben saját alkotói stílusa is megmutatkozik.

Hihetetlen, hogy akár egyetlen falfelület színezésével mennyire ütőssé tehető egy-egy tér, ahogy az étkező mélykék fala is mutatja. Az itt lakók az időtálló, egyszerű bútorokat szeretik, amelyeket személyes tárgyaikkal, jól megválasztott színekkel és saját stílusukat tükröző kiegészítőkkel dobnak fel. Így születik meg egy saját, boldog otthon.Forrás: Apartment Therapy

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!