küszöB

Cucc újratöltve

A blog indulása után nem sokkal írtunk már a Cucc papírzsákokról. Mivel szeretjük a márkát, ezért úgy gondoltuk, most megnézzük, hogyan válik be gyerekeknél. Mostanában sokat forognak gondolataim akörül, hogyan is lehetnék úrrá a gyerekszobán eluralkodó káoszon.

Az a helyzet, hogy sok a cucc. A szobát két gyerek lakja: egy fiú, egy lány, egy iskolás, egy óvodás, na az ő játékaikat kellene valahogy rendszerezni. Nagyon szeretjük a KreatívJáték Áruház termékeit, sok játékunk van onnan, szuper kellékei az önfeledt, belemerülős időtöltésnek, ráadásként még a külső is abszolút rendben van. Az biztos, hogy a rendszerezéshez szükség lesz egy nagy polcra, hogy ne a földön heverjenek a társasok, kirakók és különböző kreatív eszközök. De a gyerekbirodalmat elárasztó nagyszemű Yoohoo plüssfigurák, a Schleich gumiállatkák és dínók, valamint a matchboxok tárolásához kiegészítésképpen nálunk is jól jönne egy-két Cucc papírzsák, mondjuk a rókás. A legó feliratúnak pedig különösen örülne a nagyobbik, és én is, ha ezzel egy csapásra megszűnne a legóba lépés fájdalmas problémája. És igen, a Brio favonat tartozékait is bezsákolnám, mert pont olyan bosszantó rálépni, mint a legóra.

A küszöböt átlépve az erkélyen vagy akár a garázsban, kerti tárolóban is okosan megoldhatjuk a tollasütők, labdák, ugrálókötelek, stb. esztétikus tárolását.

Figyeljétek a héten a Facebook oldalunkat, mert a képeken szereplő termékek közül kettő egy játék keretében elvihető lesz!

 

Forrás: Cucc Facebook, KreatívJáték

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!