küszöB

Nem trendekhez, hanem a tulajdonosokhoz igazított otthon

Az atlantai fiatal házaspár már több, mint öt éve él ebben a kétszintes házban, de otthonuk folyamatos szépítésével, otthonossá tételével sosem álltak le ez idő alatt sem. Szerintem így van ez helyén: ahogy az ember maga, a hangulatok, az élethelyzetek változnak, úgy változtatjuk környezetünket is. Nagyon szimpatikus, hogy nem trendekhez akartak igazodni, hanem személyiségük és szokásaik és szükségleteik vezérelték őket a berendezésben.

A legtöbb időt az egy légterű konyhában és nappaliban töltik, a beszélgetések, játék, főzés, evés és vendégségek színtere. Az egész lenti rész burkolatát harmóniába hozták: egységes meleg, tömörfa burkolatra cserélték. A sok természetes fény körülöleli a lakást, a színektől kissé tartó tulajdonos pedig halvány bézs, és meleg szürke árnyalatokat választott, amelyek meleggé, otthonossá varázsolják a lakást. Utazásokon beszerzett emlékek, személyes tárgyak díszítik a család otthonát.

A korábban vöröses színű konyhabútort fehérre festették, be kell látni, ez nagyon jó döntés volt. Nagyon tetszenek az apró részletek a lakásban: a tömörfa ágy, a régi komódból lett pelenkázó asztal, az antik keretes tükör, amelyet a komódra támasztottak, az üres sarkot feldobó mennyezeti lámpások tömbgyertyával, vagy a régi fehér, fából készült tálaló szekrény az étkezőben a szokatlan fafaragással a tetején. Nektek hogy tetszik?

















Forrás: The Southern trunk – Home tour

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!