küszöB

Mérlegelés mesterfokon

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én nagy rajongója lettem a bolti mérlegeknek. Még mindig dívik a vintage és a rusztikus stílus, elemeik között jó néhányszor találkoztam már régi mérlegekkel, de általában csak magazinokban, blogokon. Itthon először a Káli Kövek Borászat kiszolgálópultján láttam egy szuper mutatós régi bolti mérleget, amit egyik oldalon friss zöldségekkel raktak meg, a másik oldalon tematikus könyveket tartott magán. 

Ha esetleg a családi felmenőktől, antik piacokról, vagy aukciós oldalakról (itt már pár ezer forintokért beszerezhetőek akár nagyon szép darabok is) gyűjtenénk be egyet, adjunk neki új funkciót otthonunkban! Alapos tisztogatás és helyrepofozás után ezek a régi mérlegek jól mutatnak konyhai vagy fürdőszobai tartóelemként, vagy csak díszként is egy jól passzoló enteriőrben. Tárolhatunk rajtuk zöldséget, gyümölcsöt, kisebb cserepes növényt, tányérokat, apróbb fürdőszobai kellékeket.

Beautiful vignette ... Vibeke Design

Faux Rusted Vintage Scale Makeover | blesserhouse.com - How to create a faux rust finish with paint on a steel kitchen scale.

Pretty roses on a vintage pink scale

Lovely vintage scale, perfect for onions in the kitchen!

Nice I have that scale. An old house could easily be renovated with this brick wall color. Nice
Chateau Chic - Spring Porch decorated with wicker and #vintage items. #porch

Het was één groot opknapproject. Dit jaren 20 huis levert het bewijs dat je ook met een klein budget – en vier rechterhanden – grootse dingen kunt doen.

Old fashioned kitchen

creating a nest, one vintage piece at a time. farmer's wife, mama of four sweet babes. favs:coffee+old+pretty+comfy+cozy. email:birdie.rose.farm@gmail


Old rusty scale in our kitchen

Képek: Pinterest, saját

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Küszöb Blog says:

  Kedves Máté!

  Pedig ott vannak, nálunk minden eszközön látszik.
  Próbáld újra!

  Üdv.:

  Küszöb

 2. Suszt Máté says:

  Valamiért nem látszanak a képek 🙁 pedig szívesen megnéztem volna, még akkor is, ha én az okosotthonos kütyüket jobban szeretem. http://lakberinfo.hu/otthonok/okos-otthon/2017-06-17-elvezd-az-okosotthon-elonyeit/


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!