küszöB

Játékos újrahasznosítás

A mai napra egy rendhagyó posztot hoztam az újrahasznosított design rovatba – itt általában egy-egy újrahasznosított ötletet, újrahasznosítható anyagot, vagy tárgyat mutatunk be. Most viszont inkább olyan újrahasznosítható dolgokat válogattam össze, amiket már régóta gyűjtögettem gondolatban, és mindből játékos tárgyak, dekorációk készíthetők.

Mostanában menőek a Scrabble-szerű betűtáblák poháralátétként, fali dekorációként, ez pedig eszembe juttatta, hogy a klasszikus Scrabble betűk mellett akár régi számítógép billentyűzetből is kihozhatunk hasonlókat.

Ezt kicsit továbbgondolkodva beugrott a jó öreg Jenga is: amikor esküvői dekort kerestem, ott is belefutottam néhány Jengás upcycle ötletbe. A mostani kedvencem a pasztell színekben pompázó Jenga kulcstartó, amit nem is kell rejtegetni a kulcsos szekrényben, olyan mutatós:

Közben régi vonalzókból készült dekorációkat is találtam: antik piacokon, bolhapiacokon is bukkanhatunk szebb darabokra, amik akár fényképkereten, fényképtartóként, vagy asztallapon is visszaköszönhetnek.

A mai összeállítás utolsó tárgyai a régi kulcsok – ezekt is beszerezhetjük antik piacokról, vagy akár saját gyűjteményünkben, felmenőinktől is lehetnek feleslegessé vált darabok. Jópofa akasztóként, vagy óralapon is kiváló helyet találhatunk nekik.

Jó újrahasznosítást és barkácsolást!

Képek: Pinterest

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!